<図書>
Food emulsions and foams : based on the proceedings of an international symposium organised by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry at Leeds from 24th-26th March 1986 / edited by Eric Dickinson
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; 58)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | London : Royal Society of Chemistry |
出版年 | c1987 |
大きさ | viii, 290 p. : ill. ; 22 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 利用注記 | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
東京西 2F一般 |
|
431.83/F38 | 8901215163 |
|
|
|
書誌詳細を表示
一般注記 | Includes bibliography |
---|---|
著者標目 | Dickinson, Eric Royal Society of Chemistry (Great Britain). Food Chemistry Group |
件 名 | PRECIS:Food. Constituents: Colloids LCSH:Food -- Colloid content 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX553.C6 DC19:641.1 |
書誌ID | 2000023233 |
ISBN | 0851866263 |
NCID | BA00595706 |