<図書>
Chemical aspects of food enzymes : the proceedings of a symposium organised by the Food Chemistry Group of the Industrial Division of the Royal Society of Chemistry, University of Reading 16th-17th September 1986 / edited by A.T. Andrews
(Special publication / Royal Society of Chemistry ; no.63)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | London : Royal Society of Chemistry |
出版年 | c1987 |
大きさ | viii,318p : ill ; 21cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 利用注記 | 予約 |
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東京西 2F一般 |
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498.53/A48 | 9303001847 |
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書誌詳細を表示
本文言語 | 英語 |
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一般注記 | Includes index |
著者標目 | Andrews, Anthony T Royal Society of Chemistry. Food Chemistry Group |
件 名 | PRECIS:Food. Processing. Use of enzymes LCSH:Enzymes LCSH:Food industry and trade |
分 類 | LCC:TP248.E5 DC19:664/.06 |
書誌ID | 2000023677 |
ISBN | 0851866867 |
NCID | BA01491058 |