<図書>
Food industries manual / edited by M.D. Ranken and R.C. Kill
データ種別 | 図書 |
---|---|
版 | 23rd ed |
出版者 | London ; New York : Blackie Academic & Professional |
出版年 | 1993 |
大きさ | viii, 596 p. : ill. ; 28 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 利用注記 | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
東京西 2F一般 |
|
588/R15 | 9301455631 |
|
|
|
書誌詳細を表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
一般注記 | "Published with the authority of the Leatherhead Food Research Association." Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Ranken, Michael D. Kill, R. C. British Food Manufacturing Industries Research Association |
件 名 | LCSH:Food industry and trade -- Handbooks, manuals, etc
全ての件名で検索
LCSH:Food -- Handbooks, manuals, etc 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TP370.4 DC20:664 |
書誌ID | 2000039915 |
ISBN | 0751400157 |
NCID | BA22428344 |