<図書>
Biotechnology in food processing / edited by Susan K. Harlander and Theodore P. Labuza
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Park Ridge, N.J. : Noyes Publications |
出版年 | c1986 |
大きさ | xxvi, 323 p. : ill. ; 25 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 利用注記 | 予約 |
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東京西 2F一般 |
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588/B45 | 8901163835 |
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081551073X |
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書誌詳細を表示
本文言語 | 英語 |
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一般注記 | Proceedings of a symposium held Oct. 7-9, 1985, at the University of Minnesota, sponsored by Dept. of Food Science and Nutrition at the University of Minnesota Includes bibliographies and index |
著者標目 | Harlander, Susan K. Labuza, Theodore Peter, 1940- University of Minnesota. Department of Food Science and Nutrition |
件 名 | LCSH:Biotechnology LCSH:Food industry and trade |
分 類 | LCC:TP248.2 DC19:664 |
書誌ID | 2000063394 |
ISBN | 081551073X |
NCID | BA23167574 |