このページのリンク

他の検索サイト

<図書>
Achieving sustainable production of pig meat / edited by Julian Wiseman, University of Nottingham, UK
(Burleigh Dodds series in agricultural science ; number 23-25)

データ種別 図書
出版者 Cambridge, UK : Burleigh Dodds Science Publishing
出版年 2017-2018
大きさ volumes : illustrations (some color) ; 24 cm

所蔵情報を非表示

千住 一般
645.5/W78 2111105025
9781786760968

書誌詳細を表示

内容注記 Volume 1. Safety, quality and sustainability
Volume 2. Animal breeding and nutrition
Volume 3. Animal health and welfare
一般注記 Volume 1 was edited by Professor Alan Mathew, Purdue University
Includes bibliographical references and index
著者標目 Wiseman, J. (Julian) editor
Mathew, Alan editor
件 名 LCSH:Swine -- Feeding and feeds  全ての件名で検索
LCSH:Swine -- Nutrition  全ての件名で検索
LCSH:Swine -- Breeding  全ての件名で検索
LCSH:Sustainable agriculture
分 類 LCC:SF396.5
DC23:636.4
書誌ID 4000100937
ISBN 9781786760883 (volume 1 : print)
NCID GB95954346

 類似資料