<図書>
Achieving sustainable production of pig meat / edited by Julian Wiseman, University of Nottingham, UK
(Burleigh Dodds series in agricultural science ; number 23-25)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | Cambridge, UK : Burleigh Dodds Science Publishing |
出版年 | 2017-2018 |
大きさ | volumes : illustrations (some color) ; 24 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 利用注記 | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
千住 一般 |
|
645.5/W78 | 2111105025 |
|
9781786760968 |
|
書誌詳細を表示
内容注記 | Volume 1. Safety, quality and sustainability Volume 2. Animal breeding and nutrition Volume 3. Animal health and welfare |
---|---|
一般注記 | Volume 1 was edited by Professor Alan Mathew, Purdue University Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Wiseman, J. (Julian) editor Mathew, Alan editor |
件 名 | LCSH:Swine -- Feeding and feeds
全ての件名で検索
LCSH:Swine -- Nutrition 全ての件名で検索 LCSH:Swine -- Breeding 全ての件名で検索 LCSH:Sustainable agriculture |
分 類 | LCC:SF396.5 DC23:636.4 |
書誌ID | 4000100937 |
ISBN | 9781786760883 (volume 1 : print) |
NCID | GB95954346 |